Το Nintendo Switch αναβιώνει το Wii Fit με τα νέα παράξενα αξεσουάρ του

Θα ιδρώσετε πολύ!
12 Σεπτεμβρίου 2019 16:31
Το Nintendo Switch αναβιώνει το Wii Fit με τα νέα παράξενα αξεσουάρ του

Η νέα εμπειρία που ετοίμαζε η Nintendo επιτέλους αποκαλύφθηκε. Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός παρουσίασε μέσα από ένα αναλυτικό βίντεο διάρκειας οκτώ λεπτών το Ring Fit Adventure. Πρόκειται για ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι γυμναστικής που ενσωματώνει RPG στοιχεία και στο οποίο παίζετε κάνοντας χρήση δύο ιδιαίτερων περιφερειακών.

Ο λόγος γίνεται για το Ring-Con, ένα ελαστικό δαχτυλίδι με δύο λαβές, πάνω στο οποίο θα πρέπει να τοποθετήσετε το ένα Joy-Cοn της κονσόλας. Το άλλο περιφερειακό είναι το Leg Strap, το οποίο στερεώνεται στο πόδι σας. Το ένα περιφερειακό αναλαμβάνει την καταγραφή των κινήσεων του πάνω μέρους του σώματός σας, ενώ το δεύτερο αναλαμβάνει την κίνηση των ποδιών.

Το παιχνίδι έχει ως στόχο να σας γυμνάσει και θα περιλαμβάνει modes για αρχάριους, αλλά και για πιο προχωρημένους. Στην επική περιπέτεια που θα σας φέρει αντιμέτωπους με έναν δράκο bodybuilder, θα πρέπει να κάνετε περισσότερες από 40 ασκήσεις γυμναστικής για να επιτεθείτε στους εχθρούς.

Το Ring Fit Adventure, που περιλαμβάνει τα νέα fitness αξεσουάρ, θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου. Παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό βίντεο της παρουσίασης που περιλαμβάνει πολλές περισσότερες πληροφορίες.