Project Resistance: Το νέο multiplayer Resident Evil αποκαλύπτεται πλήρως (ΒΙΝΤΕΟ)

‘Έρχεται τον Οκτώβριο η beta
12 Σεπτεμβρίου 2019 14:09
Project Resistance: Το νέο multiplayer Resident Evil αποκαλύπτεται πλήρως (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την εμφάνιση του πρώτου teaser trailer, η Capcom πέρασε σε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τον επόμενο Resident Evil τίτλο που ακούει στο όνομα Project Resistance. Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2019, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες μέσω του overview trailer, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την ύπαρξη μιας closed beta τον Οκτώβριο για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι νωρίτερα.

Όπως είχαμε ήδη υποψιαστεί, το Project Resistance είναι ένα ασύμμετρο multiplayer παιχνίδι, όπου 4 παίκτες συνεργάζονται για να δραπετεύσουν από ένα κτήριο, στο οποίο τα πάντα ελέγχονται από έναν πέμπτο παίκτη. Από την μεριά των επιζώντων, οι παίκτες θα πρέπει να λύσουν διάφορα puzzles και να ριχτούν στη γνωστή μάχη εφάμιλλη των Resident Evil παιχνιδιών. Από τη μεριά του «Mastermind» πέμπτου παίκτη, θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν παγίδες, να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας ως όπλα και γενικότερα να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον, ώστε να κάνουν τη ζωή των υπολοίπων δυσκολότερη. Όλο αυτό θα έχει βάση ένα card-based σύστημα, με τον Mastermind τελικά να μπορεί να επιλέξει τον έλεγχο των ζόμπι ή του Tyrant.

Η closed beta του Project Resistance  θα διεξαχθεί στις 4 με 7 Οκτωβρίου στο Xbox One και PS4 και θα είναι προσβάσιμη στα μέλη του Xbox Insider Program και στους εγγεγραμμένους παίκτες του προγράμματος «Resident Evil Ambassador» (ένα συνδρομητικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με νέα που αφορούν το σύμπαν του Resident Evil, καθώς και τον διαμοιρασμό περιεχομένου στα social media). Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.