Έρχεται retail έκδοση για το Apex Legends τον επόμενο μήνα

Με αποκλειστικό περιεχόμενο
11 Σεπτεμβρίου 2019 11:46
Έρχεται retail έκδοση για το Apex Legends τον επόμενο μήνα

Το Apex Legeneds ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας τρομερή επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο τίτλος προσέλκυσε 50 εκατομμύρια παίκτες σε ένα μήνα. Τώρα, η Respawn Entertainment και η EA ανακοίνωσαν πως ο άκρως επιτυχημένος free-to-play τίτλος θα λάβει και retail εκδόσεις, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν για όλες τις πλατφόρμες στις 18 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθουν δύο διαφορετικές εκδόσεις με αποκλειστικό περιεχόμενο, η Apex Legends Lifeline Edition και η Apex Legends Bloodhound Edition. Όπως προδίδουν και τα ονόματά τους, η κάθε μια εστιάζει σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει αποκλειστικά αντικείμενα για αυτόν.

Η Lifeline έκδοση περιλαμβάνει το Legendary Guardian Angel skin, ένα Angel Struck Badge, ένα Winged Guardian Banner, 1,000 Apex Coins και το Legendary Chooser of the Slain skin για το όπλο Flatline. Από την άλλη, η Bloodhound Edition περιλαμβάνει το Legendary The Intimidator skin για τον Bloodhound φυσικά, το Tormentor Badge, το Feeling Impish Banner, 1,000 Apex Coins και το Legendary Wrath Bringer skin για το όπλο Prowler. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν τιμή που θα ανέρχεται στα $19.99.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο δωρεάν για τa PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το animated short Voidwalker που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.