Death Stranding: Ο Kojima ετοιμάζει gameplay βίντεο σχεδόν μιας ώρας

Τι θα δούμε άραγε στην TGS 2019;
10 Σεπτεμβρίου 2019 19:12
Death Stranding: Ο Kojima ετοιμάζει gameplay βίντεο σχεδόν μιας ώρας

Το Tokyo Game Show 2019 αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ώρες από τώρα και ο Hideo Kojima ετοιμάζεται να παρουσιάσει αναλυτικά το Death Stranding. Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας δημιουργός θα δείξει ένα μεγάλο gameplay βίντεο για την άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Η παρουσίαση θα είναι ουσιαστικά μεγάλης διάρκειας, όπως αποκάλυψε ο ιδιοφυής δημιουργός στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το παραπάνω tweet, ο Kojima ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και το λογότυπο του παιχνιδιού. Στην περιγραφή της εικόνας επισημαίνει πως το βίντεο θα έχει συνολική διάρκεια 49 λεπτά.

Για την ιστορία, ο Hideo Kojima παρουσίασε μερικές πτυχές του Death Stranding στην πρόσφατη Gamescom 2019, εμβαθύνοντας περισσότερο σε δύο από τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας. Αυτή τη φορά η παρουσίαση αναμένεται να επικεντρωθεί στους gameplay μηχανισμούς.

Ότι και να σχεδιάζει o Kojima θα το μάθουμε μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com