Ο Dr DisRespect "πειράζει" τον Shroud για τον εθισμό του στο WoW Classic (ΒΙΝΤΕΟ)

“Πρέπει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα”
02 Σεπτεμβρίου 2019 10:43
Ο Dr DisRespect "πειράζει" τον Shroud για τον εθισμό του στο WoW Classic (ΒΙΝΤΕΟ)

Το World of Warcraft Classic άνοιξε τους servers του πριν από περίπου μία εβδομάδα και πολλοί είναι αυτοί που εισέβαλαν ξανά στον κόσμο του Azeroth. Ο τίτλος από την ημέρα της διαθεσιμότητάς του γεμίζει ξανά με κόσμο το διάσημο MMO RPG της Blizzard και πολλοί διάσημοι streamers απολαμβάνουν καθημερινά το παιχνίδι, όπως παραδείγματος χάρη ο Shroud.

Ωστόσο, ο Herschel Beahm IV, γνωστός και ως Dr DisRespect, προέβη σε μια «troll» κίνηση απέναντι στον «εθισμό» του Shroud με το World of Warcraft Classic. Συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο stream του Shroud, ο Doc ξεκίνησε να κάνει donate χρήματα για να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα, διότι «είχε χαθεί» σε αυτό το παιχνίδι.

Κάπου εδώ, πιστεύω πως πρέπει να σου κάνω $100 donate. Έχεις χαθεί με αυτό το παιχνίδι και πρέπει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα!

Μετά από αυτή τη δήλωση και το έντονο spam στο chat του Shroud, εκείνος θέλησε να απαντήσει στον Doc, λέγοντας πως σύντομα θα επιστρέψει και σε άλλα παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Dr DisRespect δεν σταμάτησε εδώ, καθώς έστειλε ένα βίντεο στον Shroud με link από το Google Drive και εκείνος απάντησε χιουμοριστικά:

Doc, προσπαθείς να με χακάρεις; Μόλις μου έδωσες ένα link από το Google Drive!

Μετά από λίγο, ο Shroud αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από το παιχνίδι και να ανοίξει το βίντεο. Αυτό που αντίκρησε ήταν ο Doc να παίζει PUBG.

Εν τέλει, ο πασίγνωστος streamer επέστρεψε στο WoW και δεν φαίνεται να άλλαξε γνώμη. Για την ιστορία, το παιχνίδι της Blizzard απολαμβάνει τρομερή δημοτικότητα από όταν κυκλοφόρησε, με τους παίκτες να κάνουν μέχρι και ουρές για ολοκληρώσουν τα quests.