Στο Death Stranding θα πρέπει να ουρείτε για να επιβιώσετε [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτά μόνο ο Hideo Kojima!
20 Αυγούστου 2019 19:09
Στο Death Stranding θα πρέπει να ουρείτε για να επιβιώσετε [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα αποκαλυπτήρια του gameplay του Death Stranding προκάλεσαν αίσθηση για ποικίλους λόγους, αλλά ένας από αυτούς που ήδη χαρίζει άπλετα memes είναι το γεγονός πως έδειξε τον χαρακτήρα να ουρεί. Ναι, πράγματι, ο ρεαλισμός στον τίτλο του Hideo Kojima αγγίζει τέτοια επίπεδα που η ούρηση είναι μέρος του gameplay και μάλιστα σημαντικό. Πιστέψτε το ή όχι αλλά έτσι είναι και τα gameplay πλάνα, μέσα από τη Gamescom 2019 το αποδεικνύουν.

Στις λεπτομέρειες του μηχανισμού ούρησης παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν και συγκεκριμένα ml ούρων που μαζεύει ο οργανισμός του πρωταγωνιστή Sam Bridges (Norman Reedus) και θα πρέπει να τον ξαλαφρώνεται όταν υπάρχει ανάγκη. 

Τα σουρεαλιστικά νέα του Death Stranding δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Kojima δήλωσε πως τα ούρα του Sam μπορούν να μετατραπούν και σε...όπλο! Ξεκαθάρισε κιόλας πως όσο και αν κουνάτε την κάμερα δεν θα δείτε φάτσα φόρα τα γενετικά όργανα του Sam. Μάλιστα, ανέφερε ότι εάν οι παίκτες κατουρούν όλοι σε ένα σημείο αυτό θα έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις, καθώς στο gameplay video φαίνεται να ξεφυτρώνει ένα μανιτάρι στο σημείο που ούρησε ο Sam. 

Επομένως, το πόνημα του Hideo Kojima γίνεται πιθανότατα το πιο ρεαστικό και σουρεαλιστικό παιχνίδι ταυτόχρονα, κάνοντας ακόμη πιο τρελά τα concepts του παιχνιδιού. 

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 8 Νοεμβρίου.