Death Stranding: Τα πρώτα gameplay πλάνα απαντούν στα μυστήρια του Hideo Kojima

Και γεννούν νέα ερωτήματα
19 Αυγούστου 2019 22:42
Death Stranding: Τα πρώτα gameplay πλάνα απαντούν στα μυστήρια του Hideo Kojima

Ο Hideo Kojima ανέβηκε στη σκηνή του Opening Night Live και προκάλεσε σεισμό στη Gamescom 2019 με τους πάντες να τον χειροκροτούν όρθιοι. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο τελικό και πιο δύσκολο στάδιο της ανάπτυξης, ο επικεφαλής της Kojima Productions πέταξε στην Κολωνία για να μας δείξει νέο υλικό από το άκρως αναμενόμενο Death Stranding.

Παρουσίασε, λοιπόν, δύο character trailers τα οποία έδωσαν αρκετές απαντήσεις για τον μυστηριώδη κόσμο του και το πως έχει στηθεί. Η Mama, που την υποδύεται Margaret Qualley ουσιαστικά προστατεύει τα BB's και την κόρη της που είναι ένα από αυτά τα όντα. 

Στο δεύτερο, μάθαμε περισσότερα για το πώς λειτουργούν τα Bridge Babys και τι ακριβώς κάνει ο Deadman του Guillermo Del Toro. Όταν ο Sam (Norman Reedus) συνδέεται με ένα BB μπορεί να έχει πρόσβαση στην άλλη πλευρά των νεκρών και να βλέπει τα BTs. Ουσιαστικά είναι ένας από τους gameplay μηχανισμούς του τίτλου.

Αρκετά από τα μυστήρια του Death Stranding λύθηκαν με τα πρώτα καθαρά gameplay πλάνα του παιχνιδιού. Εκεί όπου είδαμε πως παίζει το Death Stranding και κυριολεκτικά φαίνεται να δημιουργεί ένα νέο είδος παιχνιδιού, με στοιχεία επιβίωσης και εξερεύνησης. Τα μωρά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να τα ηρεμείτε για να μη κλαίνε, χρησιμοποιώντας τους motion αισθητήρες του Dualshock 4. 

Ένα ακόμη gameplay στοιχείο που θα συζητηθεί είναι η ούρηση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν όπλο -το πώς ο Kojima δεν το διευκρίνησε, αλλά και για επιβίωση. 

Στο τέλος αποκαλύφθηκε πως ο Geoff Keighley θα εμφανιστεί στο Death Stranding ως cameo χαρακτήρας, ενώ τη φωνή του στον χαρακτήρα του θα δανείζει ο Matthew Mercer. 

To Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PS4.