Το Rainbow Six Siege θα λάβει και Battle Pass στο στιλ του Fortnite [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ubisoft συνεχίσει την υποστήριξη
19 Αυγούστου 2019 12:30
Το Rainbow Six Siege θα λάβει και Battle Pass στο στιλ του Fortnite [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλα νέα για το κοινό του Rainbow Six Siege επιφύλασσε η Ubisoft, καθώς εκτός από το Year 4 περιεχόμενο αποκάλυψε ένα νέο Battle Pass σύστημα, παρόμοιο με αυτό του Fortnite.

Η τρίτη σεζόν του Year 4 -Operation Ember Rise- παρουσιάζει νέους επιθετικούς και αμυντικούς χαρακτήρες. Συγκεκριμένα την Amaru από το Περού και τον Goyo από το Μεξικό. Στο παρακάτω βίντεο εκτός από την παρουσίαση αυτών, περιέχει παράλληλα μερικές ακόμα επερχόμενες αλλαγές που αφορούν την τεράστιο επανασχεδιασμό του χάρτη «Kanal» ώστε να κάνει την πλοήγηση στους παίκτες ευκολότερη. Επίσης όλα τα bomb sites έχουν υποστεί αλλαγές.

Η Amaru έχει στη κατοχή της ένα G8A1 αυτόματο rifle, μια Supernova shotgun και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Garra hook της για να ωθεί τον εαυτό της και να έχει ταχεία πρόσβαση σε ψηλότερα σημεία. Επίσης, έχει ένα ability που λέγεται "Garra kick", που ουσιαστικά της επιτρέπει όταν χρησημοποιεί τον γάντζο σε παράθυρα να βγάζει από τη μέση αστραπιαία τον εχθρό που στέκεται πίσω της κάνοντας την χαρακτήρα ιδανική για εναέριους και πλευρικούς ελιγμούς.

Ο Goyo, από τη άλλη, έχει πρόσβαση στην Volcán Shield, η οποία έχει προσκολλημένη πάνω της μια incendiary bomb με τη δυνατότητα να κλείνει τη δίοδο σε ορισμένους δρόμους.

Επιπλέον, η Ubisoft ανακοίνωσε ένα Battle Pass για το παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει μετά την Season 3. Το πρώτο είναι ένα «μίνι» battle pass με το όνομα «Call Me Harry», το οποίο επικεντρώνεται στον Dr. Harishva «Harry» Pandey και επιτρέπει στον παίκτη να χρησιμοποιήσει battle points που έχει κερδίσει ώστε να ξεκλειδώσει tiers και μοναδικά rewards συμπεριλαμβανομένου του «Harry Chibi charm» όταν αυτό ολοκληρωθεί.

Το συγκεκριμένο battle pass θα διαρκέσει επτά ημέρες και η πρόσβαση θα είναι δωρεάν. Ωστόσο ένα πιο εξειδικευμένο battle pass θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Year 4. Περισσότερα για το Battle Pass μπορείτε να δείτε εδώ και μέσω του player στο βίντεο που ακολουθεί.