Fortnite: H Epic παραδέχεται πώς έβαλε το mech για να νικούν περισσότεροι παίκτες

Η αμφιλεγόμενη προσθήκη της Season 10 που δέχθηκε κριτική
16 Αυγούστου 2019 19:08
Fortnite: H Epic παραδέχεται πώς έβαλε το mech για να νικούν περισσότεροι παίκτες

Τα γιγαντιαία mechs της 10ης σεζόν του Fortnite έχουν μετατραπεί σε αποδιοπομπαίο τράγο από τους παίκτες, που αντιδρούν σφοδρότατα και καλούν τους developers να τα αφαιρέσουν από τον τίτλο ή έστω από τα competitive matches. Η Epic Games απάντησε επιτέλους στο θέμα της αφαίρεσης των mechs και δικαιολογεί την παρουσία τους, λέγοντας, εν ολίγοις, ότι προστέθηκαν ώστε περισσότεροι παίκτες να μπορούν να κερδίζουν αγώνες, ενώ από ότι φαίνεται δεν θα πάνε πουθενά, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Μέσα από το blog post η Epic αναφέρει:

Η αποστολή του Fortnite είναι να ζυμώσει όλων των επιπέδων skills παίκτες και να απολαύσουν μια εμπειρία όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει. Για παράδειγμα, όλοι έχουν από μια ευκαιρία στο πρώτο elimination ή σε ένα Victory Royale. 

Παρακάτω στην ανάρτηση της Epic γίνεται λόγος πως η προσθήκη τους έγινε για χάρη του θεάματος και της ψυχαγωγίας:

Το B.R.U.T.E. προστέθηκε με το ξεκίνημα της Season 10 με αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Από τότε, έχουμε δει παίκτες που παλιότερα δυσκολεύονταν να πάρουν kills, να παίρνουν πλέον περισσότερα, ενώ ο αριθμός των kills από τους έμπειρους παίκτες παρέμεινε σταθερός. 

Από την αντίθετη πλευρά υπάρχουν και οι επαγγελματίες παίκτες, όπως ο Nicks που αντιτίθενται στο mech λέγοντας πώς: "Δεν γίνεται να ρίχνεις απλά ένα overpowered ρομπότ μέσα στο παιχνίδι ελπίζοντας οι κακοί παίκτες να γίνουν καλοί. "