Επίσημο: Έρχεται νέο TimeSplitters και νέο Saints Row

Σύμφωνα με την τελευταία οικονομική έκθεση
15 Αυγούστου 2019 10:00
Επίσημο: Έρχεται νέο TimeSplitters και νέο Saints Row

Στο πλαίσιο της ανακοινώσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της THQ Nordic, η εταιρία επιφύλασσε ομολογούμενος δυο νέες αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις. Η πρώτη αφορά την επιστροφή του TimeSplitters στα χέρια της Deep Silver, καθώς και την επιστροφή του Steve Ellis, ένας από τους πρωταρχικούς δημιουργούς της σειράς, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά να ξαναμπεί το franchise σε μια ευθεία για τη δημιουργία ενός μελλοντικού τίτλου. Ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για remaster, reimagined ή ένα νέο sequel. Όπως και να’ χει η σειρά που αρκετοί παλαιότεροι gamers είχαν λατρέψει επανέρχεται στο προσκήνιο.  

Η δεύτερη έκπληξη αφορά την επιβεβαίωση πως ένας νέος Saints Raw τίτλος βρίσκεται στα σκαριά από την ομάδα ανάπτυξης Volition. Στην αναφορά που θα δείτε και εσείς παρακάτω, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της σειράς μετά το Saints Row IV του 2013.

Σίγουρα για το TimeSplitters είναι πολύ νωρίς ακόμα να ανακοινωθεί κάτι. Όσο για το Saints Raw μιας και όπως υποστηρίζει η εταιρία είναι ήδη αρκετό καιρό στην ανάπτυξη, υπάρχει ίσως το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Gamescom 2019.