Η Activision υπόσχεται περισσότερα remasters στο μέλλον

Οι fans να μείνουν συντονισμένοι
14 Αυγούστου 2019 11:20
 Η Activision υπόσχεται περισσότερα remasters στο μέλλον

Όπως αποδείχτηκε, η επαναφορά κλασικών τίτλων στη νέα εποχή όπως τα Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy και Crash Team Racing: Nitro-Fueled, ήταν χρυσορυχείο για την Activision, η οποία πλέον σκέφτεται να φέρει αρκετούς αγαπημένους τίτλους από το παρελθόν ξανά στο προσκήνιο. Ο πρόεδρος της εταιρίας, Robert Kostich, στο πλαίσιο της πρόσφατης αποκάλυψης των οικονομικών αποατελσμάτων της Activision δήλωσε:

Βλέποντας κανείς τα Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy και Crash Team Racing να τρέχουν στις σημερινές πλατφόρμες, είναι εύκολα αντιληπτό ότι έγινε φανταστική δουλειά από τις ομάδες μας. Οι παίκτες αντέδρασαν πολύ θετικά στον εκμοντερνισμό τους. Αρκεί να δει κάποιος τις πωλήσεις του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy που μόνο του πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Αναμφίβολα υπάρχει τεράστια επίδραση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι τα franchises αυτά δεν επηρεάζονται στο πέρασμα του χρόνου.  Αν κοιτάξεις την βιβλιοθήκη μας θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά ακόμα franchises που οι fans θα ήθελαν σίγουρα να αναβιώσουν. Βασιζόμενος λοιπόν πάνω σ’ αυτό, θα απαντήσω και θα τους πω να μείνουν συντονισμένοι για μερικές ενδιαφέρουσες μελλοντικές ανακοινώσεις.  

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kostich, η Activision δεν έχει πλάνα μόνο για remasters.

Εκτός από τα remasters, τώρα ανοίγονται επίσης και αρκετές ευκαιρίες να σκεφτούμε και να καινοτομήσουμε σε εντελώς νέο περιεχόμενο γι’ αυτά τα IPs. Η βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει τόνους από εξαιρετικά IPs που εν καιρώ θα απέδιδαν τρομερές ευκαιρίες ανάπτυξης στην Activision.