Το Twitch διαφήμισε αισθησιακό βίντεο στην ανενεργή σελίδα του Ninja – Έξαλλος ο streamer [ΒΙΝΤΕΟ]

Απολογήθηκε δημοσίως ο CEO του Twitch
12 Αυγούστου 2019 11:18
Το Twitch διαφήμισε αισθησιακό βίντεο στην ανενεργή σελίδα του Ninja – Έξαλλος ο streamer [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Tyler “Ninja” Blevins πριν μερικές ημέρες άφησε το τεράστιο κανάλι του στο Twitch, το οποίο μετρούσε 14 εκατομμύρια ακόλουθους, έπειτα από την συμφωνία του με την Microsoft να κάνει stream αποκλειστικά στο Mixer.

Φαίνεται πως η απόφαση αυτή δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Twitch, το οποίο πριν μερικές ώρες άλλαξε την ανενεργή σελίδα του πασίγνωστου steamer, έτσι ώστε να γράφει την χαρακτηριστική φράση εμπνευσμένη από τα Mario παιχνίδια: “The Ninja you’re looking for is in another castle”. Το αξιοσημείωτο είναι πως κάτω από αυτό το μήνυμα, η σελίδα του Ninja χρησιμοποιήθηκε για να διαφημίζει άλλα κανάλια.

Όποιος, λοιπόν, επισκεπτόταν τη σελίδα του Ninja έβλεπε το εξής:

Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα όταν ένας χρήστης ξεκίνησε να κάνει live stream αισθησιακού περιεχομένου. Η ζωντανή ροή παρόλο που παραβίαζε τους βασικούς κανόνες του Twitch παρέμεινε ενεργή για δύο ολόκληρες ώρες και μάλιστα ήταν το πρώτο προτεινόμενο κανάλι που φαινόταν στην ανενεργή σελίδα του Ninja.

Αναμενόμενα, ο νεαρός streamer εκνευρίστηκε που το Twitch μετέτρεψε το κανάλι του σε αυτή τη μορφή, κάτι που τονίζει πως δεν έχει κάνει για κανέναν άλλο streamer, την ώρα που ο ίδιος δεν είπε τίποτα αρνητικό για την πλατφόρμα κατά την μετάβαση στο Mixer. Ακολουθεί το μήνυμα του Ninja στους fans του, από τους οποίους και ζήτησε συγνώμη.

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του βίντεο του Ninja, η ανενεργή του σελίδα επανήλθε στην κανονική της μορφή, ενώ ο CEO του Twitch ζήτησε δημοσίως συγνώμη.

Tags: