Η Blizzard έχει βάλει στον πάγο τη σειρά StarCraft;  

Αυτό δείχνουν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας

Η Blizzard έχει βάλει στον πάγο τη σειρά StarCraft;

Η σειρά StarCraft έχει αφήσει το δικό της στίγμα στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι της το γνωρίσαμε το 2010, με τα expansions Heart of the Swarm και Legacy of the Void να ακολουθούν. Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως η Blizzard είχε στα σκαριά ένα FPS StarCraft τίτλο, τον οποίο και ακύρωσε για να επικεντρωθεί στα Overwatch και Diablo.

Τώρα, άλλη μια θεωρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του franchise. Ύστερα από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, φαίνεται πως η σειρά StarCraft είναι στον πάγο για τα καλά. Ο Jason Schreier του Kotaku, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δημοσίευσε την φωτογραφία από την οικονομική αναφορά της εταιρίας.

Σε αυτή την εικόνα, η Activision αναφέρει την τεράστια επιτυχία των Overwatch, World of Warcraft, Heartstone και Diablo, ενώ όπως αναφέρει η ίδια, οι ομάδες ανάπτυξης της Blizzard θα επεκταθούν στις συγκεκριμένες σειρές, για να προσφέρουν ένα υγιή και ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε πολλούς, ήταν πως δεν έγινε καμία αναφορά στην σειρά StarCraft.

Δείτε το εν λόγω tweet παρακάτω:

Εσείς τι πιστεύετε; Όντως η Blizzard έχει βάλει στον πάγο τη σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.

Ροη ειδησεων