Παγκόσμια πρεμιέρα για το campaign του Gears 5 στην Gamescom 2019

Στο ειδικό σόου που ετοιμάζει ο Geoff Keighley
10 Αυγούστου 2019 18:15
Παγκόσμια πρεμιέρα για το campaign του Gears 5 στην Gamescom 2019

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις 19 Αυγούστου -λίγες ώρες πριν την έναρξη της Gamescom 2019- θα λάβει χώρα το Opening Night Live που παρουσιάζει ο Geoff Keighley. Τώρα έγινε γνωστό πως το campaign της άκρως αναμενόμενης αποκλειστικότητας της Microsoft θα κάνει πρεμιέρα στο σόου του Keighley.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της The Coalition, Rod Fergusson, θα βρεθεί στη σκηνή για να παρουσιάσει το campaign, ενώ στην ευρωπαϊκή έκθεση θα παρουσιαστεί και το Horde, στο Inside Xbox σόου της Microsoft.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση να μην παρουσιαστεί το campaign στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην Ε3 2019 δέχθηκε σφοδρή κριτική. Ωστόσο, η Coalition θα σηκώσει το πέπλο μυστηρίου για τους ανυπόμονους gamers.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το Xbox One και τους Windows υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ultimate έκδοση προσφέρει πρόσβαση μερικές ημέρες νωρίτερα