Φόρος τιμής στον Reggie Fils-Aime από το Gears 5

Με ένα ξεχωριστό Achievement
10 Αυγούστου 2019 14:19
Φόρος τιμής στον Reggie Fils-Aime από το Gears 5

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η ανάπτυξη του Gears 5 ολοκληρώθηκε και για να το γιορτάσει, η ομάδα ανάπτυξης The Coalition αποφάσισε να αποκαλύψει τη λίστα με τα achievements του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, αποκαλύφθηκε και το “My Body is Ready” achievement που αποτιεί φόρο τιμής στον πρώην Πρόεδρο της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aime, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την συνταξιοδότησή του. Το συγκεκριμένο achievement ξεκλειδώνεται όταν ο παίκτης ολοκληρώσει το Bootcamp που πρακτικά είναι το tutorial.

Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται τη φράση, το “My Body is Ready” είναι μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Reggie και έγινε πασίγνωστο διαδικτυακό meme. Προέρχεται από την παρουσίαση του Wii Fit στην Ε3 2007.

Φυσικά, η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Reggie, ο οποίος ευχαρίστησε δημοσίως τον Phil Spencer για την ευγενική αυτή κίνηση. Ο Spencer από την μεριά του απάντησε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πρέπει να δείχνουμε τον σεβασμό μας εκεί που πρέπει, ενώ και ο δημιουργός του παιχνιδιού Rod Fergusson απάντησε στον Reggie.

Όλα τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το Xbox One και τους Windows υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ultimate έκδοση θα προσφέρει πρόσβαση μερικές ημέρες νωρίτερα.