Το Twitch Studio είναι ο ανταγωνιστής του OBS για ευκολότερο streaming

Επίσημη εφαρμογή από το ίδιο το Twitch
09 Αυγούστου 2019 10:54
Το Twitch Studio είναι ο ανταγωνιστής του OBS για ευκολότερο streaming

Αυτή τη στιγμή, το Twitch είναι από τις δημοφιλέστερες streaming υπηρεσίες στο χώρο. Εκατοντάδες χιλιάδες streamers ανά τον κόσμο παίζουν παιχνίδια, κάνουν IRL lives, μιλούν με το κοινό τους και πραγματοποιούν διάφορες εκπομπές. Για να κάνεις livestream στην υπηρεσία ωστόσο, χρειάζεσαι ένα third-party application όπως το OBS ή το XSplit. Μέσα από αυτές τις εφαρμογές μπορείς να ρυθμίζεις τις αναλύσεις, το interface σου και διάφορα άλλα χρήσιμα πράγματα για να «βγεις στον αέρα».

Τώρα, το Twitch ανακοίνωσε πως ξεκινάει η δοκιμαστική έκδοση του “All-in-One Streaming App”. Το Twitch Studio -όπως θα ονομάζεται η εφαρμογή- στοχεύει να «χτυπήσει» τους αντιπάλους και να κάνει τη ζωή του streamer ευκολότερη.

https://i.imgur.com/GEe1NV6.jpg

Το Twitch Studio στην beta έκδοσή του έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά και θέλει να κάνει τα πράγματα λιγάκι πιο απλοϊκά. Μέσα από την εφαρμογή θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε το activity feed σας, να ρυθμίζετε την κάμερα και το μικρόφωνό σας, καθώς να έχετε και μια σειρά από customization templates.

https://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2019/08/1_097DBXvXk0RDMyWyyzXNEQ.gif

Αν θέλατε κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με το streaming αλλά οι τρίτες εφαρμογές σας ήταν δύσκολες να τις χειριστείτε, το Twitch Studio σκοπεύει στην απλοποίηση και στην παροχή μιας ποιοτικής εφαρμογής μετάδοσης.

Μπορείτε να κάνετε αίτησή σας στην beta πατώντας εδώ.