Η Gamescom 2019 θα ανοίξει με σόου του Geoff Keighley και βροχή ανακοινώσεων

Ανακοινώθηκε το Gamescom: Opening Night Live
07 Αυγούστου 2019 11:59
Η Gamescom 2019 θα ανοίξει με σόου του Geoff Keighley και βροχή ανακοινώσεων

Η διοργανώτρια εταιρία της Gamescom 2019, σε συνεργασία με τον παραγωγό των The Game Awards, Geoff Keighley, ανακοίνωσαν το Gamescom: Opening Night Live. Πρόκειται για ένα σόου που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες πριν ανοίξει τις πύλες της η μεγάλη gaming έκθεση και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλες τις streaming πλατφόρμες στις 19 Αυγούστου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Το Opening Night Live θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις και πρεμιέρες νέου υλικού από περισσότερες από δεκαπέντε εταιρίες. Συγκεκριμένα, το παρών θα δηλώσουν οι 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media/Deep Silver, Private Division, Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic GmbH, Ubisoft και Xbox Game Studios.

Η Sony θα εστιάσει στο Death Stranding, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στο σόου θα παρευρεθεί ο Hideo Kojima. Η EA αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Need for Speed, ενώ η Bandai Namco εικάζεται πως θα μας δείξει το Elden Ring.

Αξίζει να σημειωθεί πως έξι άτομα από την ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψουν στην Κολωνία της Γερμανίας για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη της Gamescom 2019.