Το Sega Mega Drive Mini καθυστερεί στην Ευρώπη

Και έρχεται τον Οκτώβριο
30 Ιουλίου 2019 12:08
Το Sega Mega Drive Mini καθυστερεί στην Ευρώπη

Η Sega, μέσα από ανακοίνωση που έκανε πριν λίγες ώρες, έκανε γνωστό πως το Sega Mega Drive Mini θα καθυστερήσει δύο εβδομάδες για την αγορά της Ευρώπης. Συγκεκριμένα η "μικρό-κονσόλα" ήταν να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από την δήλωση που εκδόθηκε σήμερα, η Ιαπωνική εταιρία έριξε το φταίξιμο γι’ αυτή την καθυστέρηση σε «αναπόφευκτες διοικητικές προκλήσεις».

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κυκλοφορήσουμε την κονσόλα μας στους καταναλωτές όλων των περιοχών. Αυτό το βήμα θα διασφαλίσει ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε την ζήτηση και να εκπληρώσουμε επιτυχώς όλα τα pre-orders στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή ταυτόχρονα.

Οι πελάτες σε αυτές τις περιοχές μπορούν να κάνουν τις προ-παραγγελίες τους κανονικά και αυτοί που έχουν κάνει ήδη προ-παραγγελία θα πρέπει να περιμένουν επιπλέον δύο εβδομάδες για το «κουτί που είναι γεμάτο ρετρό μαγεία».

Το Sega Mega Drive Mini θα κυκλοφορήσει με 42 κλασσικά παιχνίδια, ανάμεσά τους τα Sonic the Hedgehog, Ecco the Dolphin και Streets of Rage 2 στις 4 Οκτωβρίου 2019.