Anthem: Προ τον πυλών το Cataclysm Event;

Νέα Challenges ίσως να ετοιμάζουν το έδαφος
23 Ιουλίου 2019 20:05
Anthem: Προ τον πυλών το Cataclysm Event;

Η αναμονή των fans του Anthem για νέο υλικό έχει ανέβει κατακόρυφα μετά την ανακοίνωση του Cataclysm Event. Το Cataclysm έχει προσδιοριστεί ως ένα post-launch γεγονός, το οποίο η BioWare το έχει περιγράψει ως ένα τεράστιο και φιλόδοξο «world-changing event» με ακραία καιρικά φαινόμενα και περιεχόμενο γεμάτο προκλήσεις. Πέντε ωστόσο μήνες μετά και ακόμα δεν έχει έρθει.

Τελευταία ωστόσο ύποπτες δραστηριότητες  μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, ίσως προετοιμάζουν το έδαφος για το νέο μεγάλο event που θα διαρκέσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του στούντιο οχτώ βδομάδες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι παίκτες που έκαναν log-in είδαν τρία νέα Freeplay challenges με το όνομα «The Oncoming Storm», όπου είχαν διάρκεια μέχρι και σήμερα 23 Ιουλίου. Οι δραστηριότητες με τις οποίες ήταν συνυφασμένα αφορούσαν την εύρεση κρυστάλλων, την αντιμετώπιση crystallised εχθρών, συνοδευόμενα με «κρυσταλλικές» αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού.

Αν κι ακόμα αναμένονται αρκετά τέτοιου τύπου events πριν την έλευση του Cataclysm, όπως όλα δείχνουν η BioWare σιγά-σιγά προετοιμάζει το έδαφος.

Το Anthem κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.