Ο Hideo Kojima κατακεραυνώνει το Fortnite – “Εκεί είναι τα εύκολα λεφτά”

Ο δημιουργός του Death Stranding σχολιάζει το Battle Royal φαινόμενο
22 Ιουλίου 2019 21:40
Ο Hideo Kojima κατακεραυνώνει το Fortnite – “Εκεί είναι τα εύκολα λεφτά”

Η Battle Royale φρενίτιδα που επικρατεί στη gaming βιομηχανία τον τελευταίο καιρό, με τα PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite Battle Royale και Apex Legends να συγκεντρώνουν εκατομμύρια παίκτες, δε δείχνει να έχει σταματημό. Όπως φαίνεται, η τάση αυτή δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Hideo Kojima, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εργάζεται πυρετωδώς στο άκρως αναμενόμενο Death Stranding.

Μιλώντας στο πλαίσιο του πάνελ του στην Comic-Con 2019 με τον Nicolas Winding Refn, ο ιδιοφυής δημιουργός δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο ευκολότερος τρόπος να βγάλεις χρήματα είναι να φτιάξεις ένα παιχνίδι όπου όλοι βρίσκονται σε ένα νησί και προσπαθούν να πυροβολήσουν ο ένας τον άλλο. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο.

Η πληροφορία προέρχεται από τον δημοσιογράφου του The Hollywood Reporter, Patrick Shanley. Ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως ακολούθησαν έντονα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές από το κοινό που φαίνεται πως ταυτίστηκε με την άποψη του Ιάπωνα δημιουργού.

Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2019 αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.