Ο σκηνοθέτης του Astro Bot αποκαλύπτει πως υπήρχαν πλάνα για local multiplayer

Καθώς και επιπλέον χαρακτηριστικά
22 Ιουλίου 2019 12:04
Ο σκηνοθέτης του Astro Bot αποκαλύπτει πως υπήρχαν πλάνα για local multiplayer

Το Astro Bot Rescue Mission είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κάποιου που διαθέτει το PS VR. Το platforming του χρησιμοποιεί έξυπνα τρικ αντίληψης ώστε να βυθίσουν τον παίκτη στην εικονική πραγματικότητα. Πρόσφατα η Asobi team μέσω του creative director Nicolas Doucet , ανέφερε στο PlayStation Blog ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στη τελική έκδοση. Τη μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί τετραπλό local multiplayer με το οποίο στο τεστ ήταν διασκεδαστικό, εν τέλει απέτυχε.

Τα επίπεδα που δημιουργήθηκαν για το multiplayer ήταν αρκετά μεγάλα και είχαν την αίσθηση ότι είναι άδεια. Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά. Η προοπτική ως προς την αίσθηση μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού δεν ήταν η αναμενόμενη, επειδή η κάμερα έπρεπε να «χωρέσει» τέσσερεις παίκτες σε μια οθόνη ταυτόχρονα και παράλληλα να περιορίσει την κίνηση και το εύρος στο ελάχιστο. Χωρίς να το καταλάβουμε δίναμε προτεραιότητα στην οθόνη της τηλεόρασης εις βάρος του VR.  

Εκτός από το multiplayer ο Doucet αποκάλυψε πως η ομάδα πειραματιζόταν με τα animations. Συγκεκριμένα ήθελε να κάνει το Astro Bot να χορεύει με τη μουσική του background αν ο παίκτης άφηνε για ένα χρονικό διάστημα το χειριστήριο χωρίς να παίζει. Επίσης είχαν στο μυαλό τους να φτιάξουν μια τεράστια εχθρική αράχνη που θα πετάει φωτιές, αλλά ούτε αυτή τα κατάφερε στη τελική έκδοση.

To Astro Bot Rescue Mission κυκλοφορεί για PS4 και PS4 Pro. Μπορείτε να δείτε το review μας εδώ.