Η Respawn μιλά για τα χαρακτηριστικά του Star Wars Jedi: Fallen Order

Το Photo Mode και την απουσία του New Game+
20 Ιουλίου 2019 12:55
Η Respawn μιλά για τα χαρακτηριστικά του Star Wars Jedi: Fallen Order

Μετά την παρουσίαση του Star Wars Jedi: Fallen Order στο πλαίσιο της E3 2019 και το extended hands-off demo τον περασμένο μήνα, πήραμε μια καλή πρώτη γεύση από την ιστορία και το gameplay του πολυαναμενόμενου τίτλου. Ωστόσο κάποια από τα χαρακτιριστικά του παρέμειναν άγνωστα. Φως έρχεται τώρα να ρίξει ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Stig Asmussen σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Game Informer.

Αναμφίβολα το Photo Mode είναι ένα αρκετά δημοφιλές χαρακτηριστικό στα σύγχρονα παιχνίδια που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Asmussen δεν θα μπορούσε να λείπει από τον επερχόμενο τίτλο. Όσοι ανυπομονούν να εμπλουτίσουν το ψηφιακό άλμπουμ τους στους πλανήτες του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία πλέον να το κάνουν. Επιπλέον ο σκηνοθέτης μίλησε για την απουσία του New Game+, ένα χαρακτηριστικό που πιθανώς να δυσαρεστήσει αρκετούς. Δικαιολογώντας την ενέργεια αυτή, είπε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση γιατί ανησυχεί για την ανισορροπία που μπορεί να υπάρξει στο gameplay αν επιτραπεί η μεταφορά όλων των ικανοτήτων σε ένα νέο playthrough. Ωστόσο είπε οι παίκτες θα έχουν λόγο να επιστρέψουν στο παιχνίδι αφού θα υπάρχουν κανονικά difficulty settings.  

Παράλληλα ένα από τους μεγαλύτερους στόχους της ομάδας είναι να απαλειφθούν όσο γίνεται τα load screens. Είτε ενώ ταξιδεύει κάποιος στους πλανήτες είτε μετά από cutscenes κατά τη διάρκεια του gameplay. Αν όντος το καταφέρει μένει να το δούμε.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε ξανά το Extended Cut gameplay demo στον player που ακολουθεί.