Fortnite: Το νέο patch ετοιμάζει το έδαφος για την δέκατη σεζόν

Αυτά είναι τα overtime challenges
17 Ιουλίου 2019 14:04
Fortnite: Το νέο patch ετοιμάζει το έδαφος για την δέκατη σεζόν

Με την ένατη σεζόν του Fortnite να φτάνει στο τέλος της σύντομα, η Epic Games μέσα από το επίσημο site της ανακοίνωσε το επερχόμενο patch 9.40 που έρχεται με αρκετές βελτιώσεις αλλά και προσθήκες για το πόνημά της.

Το event “The Final Showdown” θα εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο και οι παίκτες καλούνται σε μια μάχη με jetpacks σε sky platforms. Το εν λόγω update προσθέτει Epic και Legendary παραλλαγές του Tac Shotgun, ενώ αφαιρείται το Suppressed Bolt-Action Sniper για την απλή εκδοχή του χωρίς τον σιγαστήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως απασχολημένους θα κρατήσουν τους παίκτες και οι Overtime προκλήσεις.

https://i.imgur.com/s296n7g.jpg

Συγκεκριμένα, με περίπου δύο εβδομάδες να έχουν απομείνει για το τέλος της σεζόν και όλα τα κανονικά challenges να έχουν αποκαλυφθεί, η Epic Games έρχεται τώρα να προσθέσει νέες προκλήσεις που θα ξεκλειδώσουν νέα αντικείμενα, νέα loading screens και πολλά ακόμη.

Τέλος, το Fortnite θα λάβει και ένα δεύτερο birthday event με διάσπαρτα cakes στον χάρτη που μόλις τα «σπάσετε» θα αποκτάτε δωρεάν αμοιβές, καθώς πλησιάζει η δεύτερη επέτειος του παιχνιδιού.

https://i.imgur.com/OuJ4tXF.jpg