God of War: Η επική και πανάκριβη φιγούρα του Baldur που ενώνεται με αυτήν του Kratos (pics)

Οι fans να προσέλθουν...
16 Ιουλίου 2019 11:44
God of War: Η επική και πανάκριβη φιγούρα του Baldur που ενώνεται με αυτήν του Kratos (pics)

Η σειρά God of War έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στον χώρο του gaming εδώ και πολλά χρόνια, ενώ και το περσινό παιχνίδι της Santa Monica απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Οι παίκτες το αγκάλιασαν και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους και το Game of The Year στα The Game Awards.

Η Prime 1, μια εταιρία γνωστή στους παίκτες που λατρεύουν τις φιγούρες παιχνιδιών, αυτή τη φορά έρχεται με ένα εκπληκτικό αγαλματίδιο του Baldur από το God of War που απευθύνεται σε συλλέκτες και φυσικά στους λάτρεις της σειράς. Στην εν λόγω φιγούρα ο Baldur είναι έτοιμος για μάχη, περιτριγυρισμένος από brood warriors. Αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα θα κυκλοφορήσει και μια φιγούρα του Kratos με τον Atreus (χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες), η οποία θα συνδέεται με την φιγούρα του Baldur, παριστάνοντας συνολικά μια εντυπωσιακή μάχη.

Η φιγούρα του Baldur είναι 24,5 ίντσες σε ύψος, δηλαδή 62 περίπου εκατοστά και η τιμή της ανέρχεται στα $1,199.99. Αξίζει να σημειωθεί πως έρχεται σε δύο εκδόσεις, την standard edition και την ΕΧ Version με το God of War λογότυπο στην βάση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από την φιγούρα του Baldur, ενώ το Prime 1 Studio θα αρχίσει την αποστολή από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

God of War Prime 1 Studio - Unboxholics.com