Google Stadia: Περισσότεροι από 4.000 δημιουργοί έδειξαν ενδιαφέρον

Κάνοντας αιτήσεις για τα παιχνίδια τους
12 Ιουλίου 2019 18:27
Google Stadia: Περισσότεροι από 4.000 δημιουργοί έδειξαν ενδιαφέρον

Το Google Stadia φαίνεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον της game development κοινότητας, αφού όπως αποκάλυψε ο αμερικανικός κολοσσός, η πλατφόρμα έχει λάβει αιτήσεις από 4,000 ομάδες που θέλουν τα παιχνίδια τους να συμπεριληφθούν στην game streaming υπηρεσία.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Develop:Brighton, ο technical account manager της Google, Sam Corcoran, αποκάλυψε τον εν λόγω αριθμό. Πρόκειται για το σύνολο των αιτήσεων που έχουν γίνει για το Stadia Partners πρόγραμμα. Κάθε αίτηση ελέγχεται από προσωπικό της εταιρίας και δεν φιλτράρεται από κάποιον αυτοματοποιημένο αλγόριθμο.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πόσο αυστηρή είναι η Google ως προς την ποιότητα για παράδειγμα, οπότε δεν γνωρίζουμε και πόσα από αυτά τα παιχνίδια θα καταλήξουν στο Stadia. Σίγουρα ωστόσο είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι για την αρχή της υπηρεσίας.

Το Google Stadia θα κάνει το ντεμπούτο του στο εξωτερικό το Νοέμβριο, απαιτώντας μια μηνιαία συνδρομή που θα παρέχει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη τίτλων, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε και πιο πρόσφατες κυκλοφορίες. Μια δωρεάν έκδοση του Stadia βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το 2020.