EA: “Ταλαιπωρούμαστε με την πεποίθηση πως είμαστε κακοί”

Νέες δηλώσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος
04 Ιουλίου 2019 12:26
EA: “Ταλαιπωρούμαστε με την πεποίθηση πως είμαστε κακοί”

Τα τελευταία χρόνια η gaming κοινότητα τα έχει βάλει πολλές φορές με την Electronic Arts εξαιτίας μερικών περιστατικών που πήραν μεγάλη έκταση. Η χρήση των loot boxes σε διάφορα παιχνίδια της, η κατακραυγή για τους μηχανισμούς του Star Wars Battlefront II, το κλείσιμο της Visceral Games, η ακύρωση Star Wars παιχνιδιών, το προβληματικό ντεμπούτο του Anthem και αρκετές αμφιλεγόμενες δηλώσεις έχουν κάνει δύσπιστους τους gamers.

Τώρα, ο EVP της εταιρίας Matt Bilbey παραχώρησε μια συνέντευξη στο gamesindustry.biz, στην οποία τόνισε ότι τον προβληματίζει η αρνητική εικόνα που έχει ο κόσμος για την EA. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δουλεύω στην EA εδώ και εικοσιπέντε χρόνια και ακόμα με βασανίζει η πεποίθηση του κόσμου πως είμαστε κακοί. Αγαπάμε τα παιχνίδια. Αγαπάμε το να φτιάχνουμε και να παίζουμε παιχνίδια. Δυστυχώς, όταν κάνουμε λάθη σε κάποιους τίτλους μας, ο κόσμος το μαθαίνει εξαιτίας της κλίμακας και του μεγέθους τους.

Ο Bilbey αναφέρθηκε επίσης και στο πρόγραμμα EA Originals και στο πως μέσα από αυτό η EA προσελκύει νέα ταλέντα, μίλησε ακόμη για το streaming και πολλές άλλες πτυχές της gaming βιομηχανίας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή του πατώντας εδώ.