Επίσημο το NBA 2K20 με Anthony Davis και Dwyane Wade στο εξώφυλλο [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες
02 Ιουλίου 2019 10:51
Επίσημο το NBA 2K20 με Anthony Davis και Dwyane Wade στο εξώφυλλο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η 2Κ Games και η Visual Concepts ανακοίνωσαν επίσημα το νέο κεφάλαιο της πασίγνωστης μπασκετικής σειράς NBA 2K20. Το φετινό παιχνίδι θα κυκλοφορήσει όπως συνηθίζεται σε πολλαπλές εκδόσεις. Η βασική έκδοση που θα έρχεται στην κλασική τιμή των $59.99 θα έχει στο εξώφυλό της τον Anthony Davis, αστέρα των Los Angeles Lakers.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Davis δεσπόζει σε εξώφυλλο παιχνιδιού της σειράς, αφού στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο NBA 2K16 βρισκόταν ξανά στο εξώφυλλο μαζί με τον James Harden και τον Steph Curry.

Ο αθλητής επισήμανε:

Το γεγονός ότι επιλέχθηκα ως το πρόσωπο του NBA 2K20 σημαίνει τα πάντα για μένα και είμαι ενθουσιασμένος για τους οπαδούς που θα βιώσουν την καλύτερη προσομοίωση αθλήματος στον κόσμο αυτό το φθινόπωρο.

Περνώντας στην Legend Edition που θα κοστίζει $99.99 και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα από ψηφιακά αντικείμενα, στο εξώφυλο συναντάμε τον Dwyane Wade, ο οποίος μόλις πρόσφατα αποσύρθηκε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Το NBA 2K20 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC, καθώς και για το Nintendo Switch. Παρακάτω θα βρείτε το πρώτο trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα περιεχόμενα όλων των διαφορετικών εκδόσεων του παιχνιδιού πατώντας εδώ.