Ο Dr DisRespect ζητά συγνώμη για το live stream από την δημόσια τουαλέτα

Και το οποίο οδήγησε σε ban τριών εβδομάδων
02 Ιουλίου 2019 10:05
Ο Dr DisRespect ζητά συγνώμη για το live stream από την δημόσια τουαλέτα

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Dr DisRespect πραγματοποίησε ένα livestream από την E3 2019, στο οποίο μπήκε με την κάμερα σε δημόσιες τουαλέτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Twitch να προβεί σε ban του λογαριασμού του και η διοργάνωση της E3 να του πάρει το σήμα που επέτρεπε την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο.

Πριν μερικές ώρες το κανάλι του Dr DisRespect αποκαταστάθηκε. Με αφορμή την επιστροφή του, λοιπόν, ο Guy Beahm - όπως είναι το πραγματικό του όνομα - ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την δημοσίευσή του.

Αυτό ήταν το πρώτο μου 'IRL stream' με τον χαρακτήρα του Doc και αν δεν ήταν προφανές μέχρι τώρα, ένα από τα πράγματα στα οποία προσπαθώ να μείνω προσηλωμένος είναι η αυθεντικότητα. Όταν παίζεις ένα ρόλο, έναν χαρακτήρα στην πραγματική ζωή, είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στη σημερινή κοινωνία. Ο Doc σαν χαρακτήρας είναι ακραίος, έχει απόψεις για πολλά θέματα και έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αυτό σίγουρα προσθέτει στη δυσκολία του να παραμείνεις αυθεντικός, χωρίς όμως να προσβάλλεις κανέναν σε προσωπικό επίπεδο.

Όταν κάναμε το stream από την E3, σαφώς δεν σκεφτήκαμε τους νόμους και τις επιπτώσεις της βιντεοσκόπησης στις τουαλέτες, γιατί ειλικρινά απλά δεν μας πέρασε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή. Θέλαμε να δείξουμε όλη την εμπειρία του Doc στο livestream και να προβάλουμε την E3 από τη σκοπιά του χαρακτήρα. Ήμασταν τόσο απορροφημένοι από το ταξίδι στην E3 που τυφλωθήκαμε όσον αφορά το τι είναι εντάξει και τι δεν είναι εντάξει. Δεν είχαμε κακές προθέσεις και αισθάνομαι ότι αυτό ήταν προφανές αν παρακολουθούσατε όλο το stream. Θέλαμε να δείξουμε μια περιπέτεια, δυστυχώς πήγαμε αυτή την περιπέτεια στα όρια των αδικημάτων και αγνοήσαμε το νομικό πλαίσιο που την περιβάλλει. Εκ μέρους του brand του Dr Disrespect, ζητώ συγνώμη.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα του γνωστού streamer μέσα από το tweet του που ακολουθεί παρακάτω.