Man of Medan: Ο Shawn Ashmore ρίχνει φως στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει

Ο πρωταγωνιστής του Quantum Break αποκαλύπτει
28 Ιουνίου 2019 14:01
Man of Medan: Ο Shawn Ashmore ρίχνει φως στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει

Στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του νέου dev diary που η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Quantum Break της Remedy, Shawn Ashmore, μιλά για τον Conrad. Πρόκειται για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην νέα ανθολογίας τρόμου της Supermassive Games (δημιουργού του Until Dawn), The Dark Pictures Anthology: Man of Medan.

Σύμφωνα με τα λόγια του, ο Conrad αρχικά φαίνεται ένας αγενής, αυθάδης και αντιπαθητικός χαρακτήρας. Ωστόσο το «καλούπι» αυτό ανάλογα τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης μπορεί να σπάσει ή να ενταθεί. Το ίδιο δηλαδή που συνέβαινε και με τους χαρακτήρες του Until Dawn. Ο ηθοποιός επιπλέον μίλησε για τον αγαπημένο του χαρακτήρα στο παιχνίδι, τον Brad, καθώς και τι τον τράβηξε στα horror games.

Παίρνεις μια ομάδα φαινομενικά απλών ανθρώπων της διπλανής πόρτας και τους βάζεις σε μια εξαιρετικά άβολη κατάσταση, στην οποία η φαντασία σου δουλεύει για το πώς θα την διαχειριστείς αν ήσουν στη θέση τους. Μπορείς εύκολα να ταυτιστείς με κάποιον και τις επιλογές του.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο video που ακολουθεί παρακάτω. Το Man of Medan κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC.