Doom Eternal: Χωρίς παραδοσιακό deathmatch στο multiplayer

…αλλά θα έρθει με νέο ισορροπημένο mode
24 Ιουνίου 2019 10:24
Doom Eternal: Χωρίς παραδοσιακό deathmatch στο multiplayer

Με το Doom Eternal να κυκλοφορεί σε μερικούς μήνες, μάθαμε κάποια πράγματα σχετικά με το multiplayer του παιχνιδιού. Όπως μεταφέρει το IGN, μέσα από το ειδικό E3 2019 πάνελ της Bethesda, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Marty Stratton, προέβη σε μερικές ανακοινώσεις για τον επερχόμενο τίτλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά:

To παραδοσιακό Deathmatch multiplayer που γνώρισαν οι παίκτες στο DOOM 2016 θα απουσιάζει και αντ’ αυτού θα εισάγουμε το 2v1 Battlemode, το οποίο είναι «βγαλμένο» μέσα από το παιχνίδι. Οι παίκτες που είναι εξοικειωμένοι με το gameplay θα το αγαπήσουν.

Αν κοιτάξετε πίσω στο Doom 2016, το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού δεν ήταν ουσιαστικά αυτό που συνάντησαν οι παίκτες στην κεντρική ιστορία, καθώς δεν ένιωθαν πραγματικά ότι ήταν ο Slayer που αγάπησαν. Το multiplayer του Doom Eternal αναπτύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φέρει μια πραγματική Doom εμπειρία σε εσάς και τους φίλους σας.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να εισάγουμε έναν ακόμη Slayer χωρίς το mode να μετατρέπεται σε διαγωνισμό για αντανακλαστικά. Αυτό είναι που κάναμε την προηγούμενη φορά. Αν πάμε και προσθέσουμε δύο slayers - αν τα αντανακλαστικά σου είναι καλύτερα από τα δικά μου, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μπορώ όμως να ξεπεράσω τις δεξιότητες ενός ατόμου με την στρατηγική και την συνεργασία και αυτό ήταν η σπίθα για να δημιουργήσουμε κάτι νέο.

Το Doom Eternal κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.