EA: Το Anthem "δεν δούλεψε πολύ καλά”

Ωστόσο η BioWare θα παραδώσει ότι υποσχέθηκε
23 Ιουνίου 2019 12:55
EA: Το Anthem "δεν δούλεψε πολύ καλά”

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του EA στο GameDaily.biz, ο Andrew Wilson, CEO της EA, τόνισε πως παρά την απογοήτευση και το στραβό του ξεκίνημα τρέφει ελπίδες για το Anthem, λέγοντας πως έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Γι’ αυτό θα συνεχίσει όπως λέει τη στήριξη στη BioWare.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν να φέρει κοντά δυο τύπους παικτών. Αυτούς που ψάχνουν ένα κλασικό single player στα πρότυπα της BioWare με την ανάλογη επική κλίμακα και αυτούς που ψάχνουν ένα multiplayer loot-shooter action παιχνίδι στα χνάρια του Destiny. Ο Wilson δήλωσε συγκεκριμένα:

Φέραμε κοντά τους δυο αυτούς τύπους παικτών, θέλαμε και οι δύο να επενδύσουν την ίδια συναισθηματική αξία. Τόσο σε ένα story driven περιεχόμενο όσο και σε ένα action-adventure όπου θα τους έφερνε μαζί και θα συνεργαζόντουσαν ως μια ομάδα στη μετέπειτα πορεία του παιχνιδιού. Ωστόσο αυτό δεν δούλεψε πολύ καλά. Ο κάθε ένας παίκτης ήθελε να παίξει με τον δικό του τρόπο και το γεγονός αυτό δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο.

Ωστόσο, ο CEO πιστεύει πως ο κόσμος του Anthem είναι αρκετά συναρπαστικός ώστε να συνεχίσει η EA να επενδύει. Ο ίδιος έχει πίστη στη BioWare, η οποία παρά τα στραβοπατήματά της έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει.

Υπάρχει νέο κοινό που δεν γνωρίζει τι έχει κάνει η BioWare στο παρελθόν και έχει φυσικά διαφορετικές προσδοκίες. Συνεπώς, η BioWare πρέπει να εξελιχθεί, να επεκταθεί και να γίνει πιο ελαστική στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει καθημερινά και να ακούει όλους τους παίκτες, παλιούς και καινούργιους ούτως ώστε μαζί με αυτούς να εκπληρώσει την υπόσχεσή της και να παραδώσει στους παίκτες αυτό που επιθυμούν. Έτσι πρέπει να βλέπετε το μέλλον του Anthem. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα που πολλοί από εμάς θέλαμε να είχε, όμως νιώθω πως η BioWare θα βάλει τα δυνατά της και θα κάνει το Anthem κάτι μοναδικό, άλλωστε η ιστορία της έχει αποδείξει ότι είναι ικανή.

Το Anthem κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Tags: