Το Gears 5 δεν θα έχει Season Pass ούτε loot boxes - Δωρεάν όλοι οι χάρτες

Η The Coalition άκουσε τις ευχές της κοινότητας
22 Ιουνίου 2019 09:31
Το Gears 5 δεν θα έχει Season Pass ούτε loot boxes - Δωρεάν όλοι οι χάρτες

Μετά την αποκάλυψη του Escape mode στην Ε3 2019, η ομάδα ανάπτυξης του Gears 5 συνεχίζει να φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια νέα ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μαθαίνουμε πως τα loot boxes που ενόχλησαν πολλούς παίκτες του Gears of War 4, τα Gears Packs, θα λάμπουν δια της απουσίας τους στο πέμπτο κεφάλαιο. Ομοιώς, το παιχνίδι δεν θα έχει ούτε Season Pass. Οι νέοι DLC χάρτες θα κυκλοφορούν εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Επίσης, έγινε γνωστό πως οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν απευθείας όποιο κοσμητικό αντικείμενο θέλουν χωρίς να χρειάζεται κάποιο loot box, ούτε οποιοσδήποτε άλλος RNG μηχανισμός.  Η The Coalition έχει ενσωματώσει ωστόσο και το ολοκαίνουργιο Tour of Duty σύστημα που θα χαρίζει αντικείμενα σε όλους τους παίκτες χωρίς να δαπανήσουν ούτε ένα ευρώ.

Πιο αναλυτικά, το Tour of Duty θα έχει σεζόν και θα προσφέρει στους παίκτες διάφορες προκλήσεις σε ημερήσια βάση, αλλά και γενικότερες για κάθε σεζόν. Ολοκληρώνοντας αυτές τις προκλήσεις οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν εντελώς δωρεάν κοσμητικά αντικείμενα. Τέλος, θα υπάρχουν και οι κλασικές ανταμοιβές από τους αγώνες σας στο Escape και το Versus που θα σας επιτρέπουν επίσης να ξεκλειδώσετε αντικείμενα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Xbox One και τα Windows PCs. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.