Destiny 2: Το ψηφιακό κατάστημα Eververse αλλάζει μετά το διαζύγιο με την Activision

Η Bungie περνά σε «κοσμητικές» αναβαθμίσεις
21 Ιουνίου 2019 13:10
Destiny 2: Το ψηφιακό κατάστημα Eververse αλλάζει μετά το διαζύγιο με την Activision

Και ενώ το επόμενο μεγάλο expansion του Destiny 2: Shadowkeep απέχει μόλις τρεις μήνες πριν τη κυκλοφορία του, ο director του παιχνιδιού Luke Smith προέβη σε ανακοίνωση που αφορά τις αποκλειστικά κοσμητικές αλλαγές που έρχονται στο ψηφιακό in-game κατάστημα της Eververse.

Με την άφιξη του Shadowkeep που θα περιέχει το Armor 2.0 σύστημα, ο Smith ανακοίνωσε πως όλα τα armor της Eververse θα προσαρμοστούν σε ένα νέο σύστημα που θα ονομάζεται «universal ornaments». Αντί λοιπόν το κάθε κομμάτι του armor να έρχεται με τα δικά του perks, όλο το loot της Eververse θα μπορεί να αλλάξει εμφάνιση σε κάθε υπάρχων Legendary armor κομμάτι.

Αυτό ουσιαστικά μεταμορφώνει το armor σύστημα του Destiny και πλέον η εμφάνιση δεν θα συνάδει με τα perks, αντιθέτως οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κατά βούληση την εμφάνισή τους. Επιπλέον οι παλιοί παίκτες που ήδη έχουν κερδίσει τόνους αντικειμένων από την Eververse θα ξεκλειδώσουν αυτομάτως αναδρομικά παλιότερα διακοσμητικά αντικείμενα για τις στολές τους.  

Το Bright Dust επίσης θα γνωρίσει μια σημαντική αλλαγή. Μέχρι τώρα οι παίκτες κέρδιζαν bright dust φέρνοντας εις πέρας συγκεκριμένα bounties ή τυχαία διαλύοντας αντικείμενα της Eververse. Αυτό χρησιμοποιούνταν για να αγοραστούν αντικείμενα από το κατάστημά της. Τώρα πλέον τα αντικείμενά της δεν θα δίνουν bright dust, ούτε θα χρειάζεται οι παίκτες να ξοδέψουν bright dust για να φέρουν πίσω κάποιο αντικείμενο από τη συλλογή τους. Οι παίκτες πλέον θα κερδίζουν bright dust από διάφορες δραστηριότητες όπως τα Gambit, Crucible και Vanguard bounties. Θα μπορούν κάθε βδομάδα που γίνεται το reset να αγοράσουν ότι θέλουν, όμως αν δεν επιθυμούν να περιμένουν θα πρέπει όπως γινόταν μέχρι τώρα να αγοράσουν και να ξοδέψουν Silver.  

To Destiny 2: Shadowkeep θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Tags: