Φήμη: Το PS5 θα είναι δυνατότερο από το επόμενο Xbox

Φουντώνουν οι συζητήσεις για την επόμενη γενιά
18 Ιουνίου 2019 22:59
Φήμη: Το PS5 θα είναι δυνατότερο από το επόμενο Xbox

Στο πλαίσιο της E3 2019, η Microsoft με τη σειρά της αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Project Scarlett, τη νέα γενιά Xbox κονσολών.  Αναμενόμενα οι διαδικτυακές συζητήσεις σχετικά με το PlayStation 5 και το Scarlett έχουν φουντώσει και τώρα ο έμπιστος συντάκτης, Andrew Reiner, του πασίγνωστου gaming περιοδικού Game Informer ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά με μια νέα πληροφορία.

Συγκεκριμένα, ο Reiner επισήμανε πως σύμφωνα με πληροφορίες που του έχουν μεταφέρει developers από τη βιομηχανία, το PlayStation 5 διαμορφώνεται ως δυνατότερο σύστημα από το Project Scarlett. Ο ίδιος του επισήμανε πως τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμη ωστόσο.

Τα tweets του αποτέλεσαν αφορμή για πολλές συζητήσεις και μάλιστα ο Albert Penello, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox που πλέον δουλεύει για το Amazon, επισήμανε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να εμπιστευθούμε τα specs των Dev Kits. Το PS4 για παράδειγμα αναβαθμίστηκε από 4GB RAM σε 8GB, πολύ λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στην παρουσίαση του Project Scarlett, η Microsoft τόνισε πως θέλει να θέσει το όριο για την απόδοση στις κονσόλες και ίσως αυτός είναι ο λόγος που η συγκεκριμένη φήμη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πολλούς gaming κύκλους.

Φυσικά τόσο η Sony όσο και η Microsoft δεν έχουν επιβεβαιώσει τα specs των κονσολών επόμενης γενιάς, οπότε λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το PlayStation 5 και το Project Scarlett.