Νέα πλάνα και λεπτομέρειες για το Bleeding Edge της Ninja Theory

Το νέο multiplayer competitive παιχνίδι της ομάδας αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο
13 Ιουνίου 2019 13:17
Νέα πλάνα και λεπτομέρειες για το Bleeding Edge της Ninja Theory

Μία μια διαφορετική εμπειρία θέλει να προσφέρει αυτή την φορά η Ninja Theory με το Bleeding Edge, αγγίζοντας περισσότερο την competitive multiplayer πλευρά του gaming. Στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft είδαμε το πρώτο trailer αποκάλυψης του παιχνιδιού και το τι περίπου θα είναι αυτό, όμως, δεν μάθαμε όσες λεπτομέρειες θα θέλαμε. Τώρα, ένα νέο βίντεο του Inside Xbox έρχεται για να απαντήσει σε πολλά ερωτήματά μας σχετικά με το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει το παιχνίδι.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια πιο αναλυτική ματιά από το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας. Κάθε χαρακτήρας θα έχει και διαφορετικές ικανότητες οι οποίες ανάλογα το πως θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν και διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο τίτλος θα φέρει τρία classes. Τους heavies, τους assassins και τέλος, τα supports που θα έχουν ένα πιο βοηθητικό ρόλο στις 4vs4 μάχες.

Το Bleeding Edge θα κυκλοφορήσει το 2019 για το Xbox One και PC, ενώ δεν έγινε γνωστό πότε ή αν έρθει σε άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην Techinal Alpha του παιχνιδιού που ξεκινάει στις 27 Ιουνίου