BioWare: Το Anthem έχει δυνατότητα να γίνει εκπληκτικό παιχνίδι

Οι δημιουργοί δεν χάνουν την ελπίδα τους
09 Ιουνίου 2019 14:18
BioWare: Το Anthem έχει δυνατότητα να γίνει εκπληκτικό παιχνίδι

Κατά τη διάρκεια του EA Play λίγο μετά την παρουσίαση του Fifa 20, στη σκηνή ανέβηκε ο παραγωγός του παιχνιδιού Ben Iriving, ο οποίος παραδέχτηκε πως έμαθε πολλά από το launch μέχρι σήμερα και πως την γνώση αυτή θα την εκμεταλλευτεί ώστε να βελτιώσει στο μέλλον το Anthem. Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως υπάρχει μέλλον για το Anthem, δήλωσε πως όχι μόνο το παιχνίδι έχει μέλλον αλλά κι ότι μπορεί να γίνει μια εκπληκτική εμπειρία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Το Anthem έχει μέλλον και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα είναι λαμπρό. Μάθαμε πολλά τους τελευταίους μήνες και πραγματικά θέλουμε να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας, γιατί πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει μια εκπληκτική εμπειρία. Ξέρουμε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και γι’ αυτό είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε μαζί με το community ώστε να χτίσουμε μαζί, αυτό που οι παίκτες επιθυμούν.

Στη συνέχεια ο Irving επιβεβαίωσε πως η ομάδα του συνεργάζεται με influencers παίρνοντας το feedback για το πρόσφατο Cataclysm event. Πιστεύετε πως έχει μέλλον το Anthem; Μπορεί πράγματι να γίνει το εκπληκτικό παιχνίδι που ελπίζει η BioWare; Πείτε μας στα σχόλια.

Το Anthem είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One.    

Tags: