EA Originals: Έρχονται τρεις νέοι τίτλοι από την Zoink Games, Glowmade και Hazelight [ΒΙΝΤΕΟ]

Η EA επενδύει στην indie σκηνή
09 Ιουνίου 2019 11:56
EA Originals: Έρχονται τρεις νέοι τίτλοι από την Zoink Games, Glowmade και Hazelight [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τις ζουμερές ανακοινώσεις που είδαμε στο πλαίσιο της E3 2019 στο EA Play, η εταιρία έκλεισε τον κύκλο των παρουσιάσεων δείχνοντας στο κοινό τρεις νέους Indie τίτλους από τους δημιουργούς των Fe, A Way Out και WonderWorlds που υπάγονται στο πρόγραμμα EA Originals. Πιο συγκεκριμένα τα studios ανακοίνωσαν τα εξής:

Zoink Games

Ο πρώτος τίτλος έρχεται από το studio που μας χάρισε πέρσι το ιδιαίτερο Fe. Φέτος το νέο πόνημά τους ακούει στο όνομα Lost in Random. Πρόκειται για ένα fantasy action adventure το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του θέτει σε νέα τροχιά το genre, συνδυάζοντας τη στρατηγική με τη δράση, ενώ παράλληλα εξερευνά την έννοια της πιθανότητας μέσα από ένα πανέμορφο και ζωντανό κόσμο.

Glowmade

Η Glowmade ύστερα από το δημιουργικό WonderWorlds που είχε κυκλοφορήσει για mobile συσκευές, κάνει την παρθενική της προσπάθεια στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας με το RustHeart. Όπως και στο WonderWorlds δίνει έμφαση στη δημιουργία επιτρέποντας στον παίκτη μέσω του νέου της action co-op παιχνιδιού, να δημιουργήσει το δικό του ρομπότ που θα τον συνοδέψει σε έναν ξένο, παράξενο και μοναδικό κόσμο.

  

Hazelight Studios

Η Hazelight Studios συνεχίζει να εδραιώνει τη φήμη της προσφέρνοντας αναπάντεχες εμπειρίες με έμφαση στην ιστορία και το co-op. Αν και ακόμα δεν ανακοινώθηκε το όνομα του παιχνιδιού, ο γνωστός «ταραχοποιός» Josef Fares μίλησε για το νέο project που ετοιμάζει λέγοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο πως το πόνημά του θα στοχεύει ξανά στο co-op, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τις θαυμάσιες προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν από το συνεργατικό gameplay.   

Προς το παρόν δεν ειπώθηκαν ημερομηνίες και πλατφόρμες, ωστόσο η EA θα τις ανακοινώσει σύντομα στο άμεσο μέλλον. Δείτε στο παρακάτω video τους δημιουργούς να μιλούν για τα νέα τους παιχνίδια.

Tags: