The Sims 4: Το ολοκαίνουργιο Island Living Expansion μας πάει διακοπές

Νέες καλοκαιρινές δραστηριότητες αλλά και κίνδυνοι
08 Ιουνίου 2019 23:44
The Sims 4: Το ολοκαίνουργιο Island Living Expansion μας πάει διακοπές

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της E3 2019, η EA παρουσίασε ζωντανά στο EA Play το νέο expansion του δημοφιλούς Sims 4, Island Living, το οποίο τοποθετεί τους παίκτες στο τροπικό νησί Sulani. Θαλάσσια σπορ, βόλτα με κανό, έπιπλα παραλίας και ρούχα, beach parties, ηλιοθεραπεία παρέα με κοκτέιλ, μπάνιο στη θάλασσα, δελφίνια και γοργόνες που μπορούν να γίνουν φίλοι μας, καθώς και ένα φοβερό ενεργό ηφαίστειο, είναι μερικά από τα καινούργια χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψουμε.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το νησί και τα μυστικά του, να μάθουν για τις παραδόσεις των ιθαγενών, να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές και να διακοσμήσουν την προσωπική τους όαση σύμφωνα με την τοπική κουλτούρα, μέσα από ένα πλήθος διαθέσιμων επιλογών και νέας καριέρας. Παράλληλα, όσο περισσότερο προσέχουμε το περιβάλλον διατηρώντας τις παραλίες καθαρές τόσο πιο φιλική θα είναι και η φύση απέναντί μας.

Το The Sims 4: Island Living θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου σε PC και Mac, ενώ στις 16 Ιουλίου θα καταφτάσει στα PS4 και Xbox One. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.

Tags: