Η Blizzard ακύρωσε παιχνίδι για να επικεντρωθεί στα Overwatch και Diablo

Ακύρωσε έναν StarCraft FPS τίτλο
08 Ιουνίου 2019 14:08
Η Blizzard ακύρωσε παιχνίδι για να επικεντρωθεί στα Overwatch και Diablo

Η Blizzard Entertainment φαίνεται πως ακύρωσε ένα παιχνίδι στο οποίο δούλευε περίπου δύο χρόνια για να επικεντρωθεί στο μέλλον του Diablo και Overwatch. Σύμφωνα πάντα με το Kotaku, η εταιρία είχε στα σκαριά έναν νέο StarCraft τίτλο, αλλά όχι όπως τον φαντάζεστε.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα FPS παιχνίδι με κωδική ονομασία 'Ares' το οποίο έμοιαζε αρκετά με Battlefield στο σύμπαν του StarCraft, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και διάφορα prototypes με την ίδια μηχανή γραφικών του Overwatch. Ο παίκτης ως Terran marine, μπορούσε να πυροβολήσει Zerg και υπήρχαν σχέδια να πειραματιστούν πάνω σε αυτόν τον τομέα. Μερικά άτομα που είδαν το παιχνίδι, έλεγαν ότι φαίνεται αρκετά καλό και άλλοι πως η ανάπτυξή του ήταν πολύ αργή.

Η Blizzard δεν άφησε αυτή την φήμη να αιωρείται και απάντησε ότι έχει πάντα ανθρώπους που εργάζονται σε διάφορα projects πίσω από τα παρασκήνια – συμπεριλαμβανομένων διαφόρων που εργάζεται τώρα- και δεν ανακοινώνει οτιδήποτε, διότι μπορεί να συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Επίσης όπως λέει χαρακτηριστικά, πολλές φορές στο παρελθόν, υπάρχει πιθανότητα να μην προχωρήσει ένα project και να το ακυρώσει αν δεν νιώθει ότι αγγίζει τις προσδοκίες της.

Πως θα σας φαινόταν ένα StarCraft σε FPS μονοπάτια; Πείτε μας στα σχόλια.