Destiny 2: Shadowkeep | Νέο expansion και Free-to-play έκδοση για τον τίτλο της Bungie

Ζουμερές λεπτομέρειες και εξελίξεις
07 Ιουνίου 2019 14:42
Destiny 2: Shadowkeep | Νέο expansion και Free-to-play έκδοση για τον τίτλο της Bungie

Μετά τις αποκαλύψεις στην παρουσίαση του Google Stadia, η Bungie προέβη σε ένα ειδικό event στο οποίο αποκάλυψε ακόμη πιο ζουμερές πληροφορίες για το μέλλον του Destiny 2 και το επερχόμενο μεγάλο expansion Destiny 2: Shadowkeep. Πιο αναλυτικά η Bungie αποκάλυψε τα εξής:

Destiny 2: Shadowkeep

Το Shadowkeep όπως ονομάζεται το επόμενο μεγάλο expansion του παιχνιδιού θα επιστρέψει τους παίκτες στη Σελίνη. Θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά θα είναι το πρώτο μεγάλο expansion μετά το «διαζύγιο» του studio με την Activision. To Shadowkeep θα κοστίζει $35 και θα παρέχει πρόσβαση σε όλο το επερχόμενο περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει.  Ωστόσο όσοι δεν επιθυμούν να αγοράσουν το Shadowkeep δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού δεν θα επιβάλλεται η αγορά του expansion προκειμένου οι παίκτες να έχουν πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο, καθώς θα είναι εντελώς ξεχωριστό από την μεγαλύτερη εμπειρία του Destiny 2.  


Destiny 2: New Light

Το Destiny 2 επισήμως γίνεται πλέον free-to-play και θα φέρει το όνομα New Light. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσοι εισέλθουν πρώτη φορά στο New Light θα απολαύσουν δωρεάν την βασική εμπειρία του Destiny 2, έχοντας τη δυνατότητα να αγοράσουν όποιο καινούργιο ή παλιό expansion επιθυμούν. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν δοκιμάσει το παιχνίδι να το δοκιμάσουν δωρεάν και να κρίνουν αν θα προβούν σε περαιτέρω αγορές. Το New Light θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες που έχει κυκλοφορήσει.

Cross Saves σε όλες τις πλατφόρμες

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά είναι η έλευση των cross saves. Πλέον λοιπόν οι παίκτες ανεξάρτητα αν είναι παλιοί ή νέοι, θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα παλιά τους saves μέσω του Destiny λογαριασμού τους από οπουδήποτε πλατφόρμα (συμπεριλαμβανομένου του PS4) σε οποιαδήποτε άλλη επιθυμούν και να συνεχίσουν το παιχνίδι εκεί χωρίς να χάσουν την πρόοδο της ιστορίας ή του χαρακτήρα τους.


Η διάθεση στο PC θα γίνεται στο Steam

Μέχρι πρότινος η διάθεση του παιχνιδιού στο PC γινόταν μέσω του Battle.net. Μετά το «διαζύγιο» της Bungie από την Activision και την ανεξαρτητοποίησή της, το studio βρήκε νέο σπίτι στο ψηφιακό κατάστημα της Valve. Η διάθεση του Destiny 2 στο Steam θα ξεκινήσει σύντομα μέσα στον χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το video της παρουσίασης στον player που ακολουθεί.

Tags: