Φήμη: Ημερομηνίες κυκλοφορίας για Death Stranding και The Last of Us Part II

Καταφθάνουν οι άκρως αναμενόμενες αποκλειστικότητες του PS4
29 Μαΐου 2019 18:05
Φήμη: Ημερομηνίες κυκλοφορίας για Death Stranding και The Last of Us Part II

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αποκάλυψη του Death Stranding που έχει ανακοινώσει επίσημα η Kojima Productions. Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτή η είδηση, το μυστηριώδες live stream του PlayStation συνεχίζεται και περισσότεροι από 70,000 θεατές βλέπουν το trailer να αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Με όλα τα βλέμματα, λοιπόν, καρφωμένα στην ομάδα του Hideo Kojima, μια νέα διαρροή έρχεται να αποκαλύψει μερικές από τις λεπτομέρειες που πιθανότατα θα μάθουμε και επίσημα πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα του PlayStation για την Ταιβάν προέβη σε μια ανάρτηση που αποκάλυπτε πως το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Η δημοσίευση διαγράφτηκε λίγα λεπτά μετά, αλλά οι παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου πρόλαβαν να απαθανατίσουν ένα στιγμιότυπο.

Παράλληλα, η σελίδα του παιχνιδιού αναρτήθηκε πρόωρα στο PlayStation Store, αποκαλύπτοντας τα μπόνους προ-παραγγελίας.

Πέρα όμως από το Death Stranding, ο συντάκτης του Kotaku και insider της βιομηχανίας, Jason Schreier, έκανε γνωστό πως τα αρχικά πλάνα της Sony ήταν να κυκλοφορήσει και το The Last of Us Part II μέσα στο 2019. Τελικά ο Jason τονίζει πως το παιχνίδι της Naughty Dog θα καταφθάσει στις αρχές του 2020. Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.