Η Activision αφαιρείται από τα credits του Destiny 2 στο Battle.net

Η Bungie θα μιλήσει σύντομα για τη νέα της εποχή
26 Μαΐου 2019 13:12
Η Activision αφαιρείται από τα credits του Destiny 2 στο Battle.net

Μια νέα ενημέρωση του Battle.net αφαίρεσε την Activision από τα στοιχεία του Destiny 2. Συγκεκριμένα, προηγουμένως το looter shooter βρισκόταν δίπλα στα υπόλοιπα παιχνίδια της Blizzard, όπως το Overwatch και το World of Warcraft. Πλέον το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην ενότητα ‘Partner Games’ και στα στοιχεία του τίτλου αναφέρεται ως publisher και ως developer αποκλειστικά η Bungie. Προηγουμένως ως publisher αναφερόταν η Activision.

Όπως τόνισε η ίδια η Bungie στο πιο πρόσφατο εβδομαδιαίο update που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, μετά το ντεμπούτο του Season of Opulence στις αρχές του Ιουνίου και την ολοκλήρωση του raid του, η εταιρία θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της κοινότητας επισήμανε πως πολύ σύντομα το στούντιο θα αποκαλύψει τι επιφυλάσσει το μέλλον τόσο για το Destiny 2 όσο και για την ίδια την Bungie.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Bungie έχει λάβει χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων από την NetEase για την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου. Ενδεχομένως σύντομα να μάθουμε τι ετοιμάζει η ταλαντούχα ομάδα. Ανεξαρτήτως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.