Man of Medan: Νέο trailer ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Αρκετά κοντά το πρώτο επεισόδιο
23 Μαΐου 2019 17:10
Man of Medan: Νέο trailer ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Supermassive Games, η οποία στο παρελθόν μας είχε προσφέρει το interactive horror παιχνίδι Until Dawn, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer που αφορά το Man of Medan και αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου της ανθολογίας τρόμου Dark Pictures. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο μια ομάδα δυτών  αναζητά το ναυάγιο ενός βυθισμένου από τον Β Παγκόσμιο πόλεμο πλοίο. Ωστόσο, μια καταιγίδα θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα τους αναγκάσει να βρουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο-φάντασμα που κρύβει θανάσιμα μυστικά.

Όσοι προβούν σε προπαραγγελία θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Curator’s Cut DLC, κατά το οποίο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα προσφέρεται μέσω ενός αφηγητή νέα οπτική στα γεγονότα, προσθέτοντας εναλλακτικούς χαρακτήρες στις σκηνές που παίξαμε, νέες αποφάσεις και επιλογές που αλλάζουν την ιστορία καθώς και τυχών μυστικά που δεν είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε στο πρώτο play-through. Το Curator’s Cut θα κάνει για όλους αργότερα την εμφάνισή του, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πότε. 

Το Man of Medan θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC. Απολαύστε το trailer στον player που ακολουθεί.