World War Z: Το accolades trailer γιορτάζει τις 2 εκ. πωλήσεις

Η επιτυχία του zombie co-op τίτλου συνεχίζεται
23 Μαΐου 2019 16:17
World War Z: Το accolades trailer γιορτάζει τις 2 εκ. πωλήσεις

Παρόλο που δεν υπήρχε αρκετός θόρυβος πριν την κυκλοφορία του World War Z, ο zombie co-op τίτλος της Saber και Focus Interactive φαίνεται να τα έχει πάει ανέλπιστα καλά. Συγκεκριμένα, οι δυο εταιρίες ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι μέσα σε μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του πούλησε συνολικά σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε σχεδόν 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Αξίζει να αναφερθεί πως το World War Z την πρώτη κιόλας βδομάδα από τη μέρα κυκλοφορίας του είχε πουλήσει ήδη 1 εκατομμύριο κόπιες. Η Paramount Pictures, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του IP ,δήλωσε μέσω του Josh Austin:

Το World War Z έγινε γρήγορα ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της περιόδου. Αυτό οφείλεται τόσο στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν η Saber και η Focus Interactive προσφέροντας μια καταπληκτική co-op εμπειρία, όσο και στη δυναμική που φέρει το franchise στους fans ανά τον κόσμο.

Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι δυο εταιρίες έδωσαν στη δημοσιότητα το accolades trailer, στο οποίο εκτός των άλλων παρουσιάζεται και το δωρεάν περιεχόμενο που αναμένεται.

Το World War Z κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και μέσω του Epic Games Store για PC. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.