Οι πωλήσεις των Resident Evil 2 και Devil May Cry V μέχρι σήμερα  

Νέα στοιχεία από την Capcom

Οι πωλήσεις των Resident Evil 2 και Devil May Cry V μέχρι σήμερα

Η Capcom πριν μερικές εβδομάδες δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρέχον έτος και ανακοίνωσε τις πωλήσεις των παιχνιδιών της τους τελευταίους 12 μήνες. Η επίσημη ιστοσελίδα της ανανεώθηκε, λοιπόν, και πλέον περιλαμβάνει τις συνολικές πωλήσεις για όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της εταιρίας μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα νούμερα που θα δείτε παρακάτω αφορούν τον αριθμό των αντιτύπων που έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Το Resident Evil 2 remake έχει πουλήσει 4.2 εκατομμύρια αντίτυπα και αυτά αφορούν τις ψηφιακές, αλλά και τις φυσικές εκδόσεις που ανέβηκαν στα ράφια των καταστημάτων για όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί.

Από την άλλη, το Devil May Cry V έχει καταφέρει να πουλήσει 2.1 εκατομμύρια αντίτυπα. Παρόλο που ο αριθμός των πωλήσεων είναι χαμηλότερος από το Resident Evil 2, αξίζει να σημειωθεί πως το Devil May Cry V κυκλοφόρησε κοντά στο τέλος του οικονομικού έτους της Capcom και έτσι αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Τέλος, το νούμερο ένα παιχνίδι της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο είναι το Monster Hunter: World με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 12.4 εκατομμύρια αντίτυπα και αφορούν όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί.