Επίσημο: Πρώτο συγκριτικό βίντεο PlayStation 5 vs PlayStation 4

Χαοτική η διαφορά στα loading
21 Μαΐου 2019 11:24
Επίσημο: Πρώτο συγκριτικό βίντεο PlayStation 5 vs PlayStation 4

Πρόσφατα η Sony ταρακούνησε τη gaming βιομηχανία, αποκαλύπτοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, μάθαμε αρκετές πληροφορίες για τις τεχνικές του προδιαγραφές. Η κονσόλα θα είναι εξοπλισμένη με Zen αρχιτεκτονικής επεξεργαστή και Navi αρχιτεκτονικής GPU από την AMD. Μια από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις της Sony αφορούσε όμως τον SSD του PlayStation 5, με την εταιρία να δηλώνει πως είναι ο γρηγορότερος που υπάρχει στην αγορά.

Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα επίσημο βίντεο επίδειξης της δύναμης του PlayStation 5. Το βίντεο παρουσιάστηκε σε μια κεκλισμένων των θυρών παρουσίαση για επενδυτές, αλλά δημοσιεύτηκε από συντάκτη του Wall Street Journal. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Στο βίντεο βλέπουμε πως το loading screen του Spider-Man έγινε σε μόλις 0.8 δευτερόλεπτα αντί για 8 δευτερόλεπτα που πήρε στο PS4 Pro. Από την άλλη, η επεξεργαστική ισχύ της κονσόλας σε συνδυασμό με τον απίστευτα γρήγορο SSD επιτρέπουν την πλοήγηση στην πόλη σε τρομερές ταχύτητες χωρίς κανένα κόλλημα ή loading.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το PlayStation 5 πατώντας εδώ.