Wolfenstein: Youngblood | Το level design θα είναι πιο ανοιχτό και θα θυμίζει Dishonored

«Θα είναι διαφορετικό απ’ ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα»
14 Μαΐου 2019 10:42
Wolfenstein: Youngblood | Το level design θα είναι πιο ανοιχτό και θα θυμίζει Dishonored

Το Wolfenstein: Youngblood θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα προσφέρει «open-ended» levels και θα μπορεί να παιχτεί ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο  Official PlayStation Magazine,  ο executive producer του παιχνιδιού Jerk Gustafsson αποκάλυψε πως το campaign θα είναι πιο σύντομο σε σχέση με τα Wolfenstein του παρελθόντος. Ωστόσο, ομοιώς με το Dishonored της Arcane Studios, το gameplay θα είναι περισσότερο εξαιτίας της open-ended δομής του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο Gustafsson δήλωσε:

Πιστεύω ότι οι παίκτες θα δουν αρκετές ομοιότητες με το level design των Dishonored, ωστόσο θα είναι λίγο διαφορετική ως εμπειρία. Τα πλεονεκτήματα αυτής της κατεύθυνσης θα φανούν καλύτερα όταν ο παίκτης αντιληφθεί πως θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει διαφορετικούς τρόπους σε κατάσταση μάχης. Η open-ended αρχιτεκτονική και η προοπτική του co-op έκανε πιο δύσκολο το κομμάτι της αφήγησης. Παρ' όλ' αυτά πιστεύω ότι έχουμε μια δυνατή ιστορία, απλά είναι κάτι διαφορετικό με ότι κάναμε στο παρελθόν. Η ιστορία λοιπόν, ναι, είναι μικρότερη και δεν έχει το ίδιο βάθος, αλλά η αναλογία του gameplay θα καλύψει τη διαφορά. Επιπλέον οι δραστηριότητες και τα side-missions που θα έχουν να κάνουν οι παίκτες μετά την ολοκλήρωση του campaign θα είναι περισσότερα από τα προηγούμενα Wolfenstein.

Το Wolfenstein: Youngblood έχει δρομολογηθεί για τις 26 Ιονίου σε PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Tags: