Gears 5 – Φήμη: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο

Πιο κοντά από ποτέ το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς
13 Μαΐου 2019 16:00
Gears 5 – Φήμη: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο

Το Gears 5 αποκαλύφθηκε στην περσυνή E3 2018 και αποκλίνει αρκετά από το στυλ που έχουμε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια με μεγαλύτερες περιοχές για εξερεύνηση, γυναίκα πρωταγωνίστρια και πολλές ακόμη αλλαγές. Από τότε δεν έχουμε μάθει σχεδόν τίποτα νεότερο από το παιχνίδι. Αυτό έρχεται να αλλάξει σήμερα.

Με την Ε3 2019 και τη συνέντευξη Τύπου της Microsoft να απέχουν μόλις ένα μήνα, η ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο του άκρως αναμενόμενου sequel φαίνεται πως διέρρευσαν. Συγκεκριμένα, το generacionxbox.com ανακάλυψε την καταχώρηση του παιχνιδιού στη βάση δεδομένων του Ταϊβανέζικου οργανισμού ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών. Η καταχώρηση επισημαίνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, περιλαμβάνει και το εξώφυλλο του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι τόσο το εξώφυλλο όσο και η ημερομηνία κυκλοφορίας που αναφέρεται πιο πάνω ενδέχεται να είναι απλά placeholders. Η Microsoft και η ομάδα ανάπτυξης Coalition δεν έχουν προβεί για την ώρα σε κάποια επίσημη ανακοινώση. Όλα θα γίνουν ξεκάθαρα σε ένα μήνα από τώρα στην Ε3 2019.