Παίκτης-ταλέντο φτιάχνει το πρώτο Metal Gear Solid μέσα στο Dreams

Χάρη στην ελευθερία που προσφέρει το δημιούργημα της Media Molecule
13 Μαΐου 2019 15:58
Παίκτης-ταλέντο φτιάχνει το πρώτο Metal Gear Solid μέσα στο Dreams

Το Dreams είναι ένα παιχνίδι που αφήνει τον παίκτη να δημιουργήσει τον δικό του ονειρικό κόσμο. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την δημιουργηκότητά τους μέσα από τη beta του παιχνιδιού που είναι ήδη διαθέσιμη. Μάλιστα ένας χρήστης είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο δικό του παιχνίδι...μέσα στο παιχνίδι της Media Molecule.

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες δεν σταματούν εκεί όμως. Ο Bear Parker, ο οποίος είναι community manager της TT Games, εταιρία πίσω από την σειρά LEGO Star Wars και Avengers, αλλά και φανατικός παίκτης του Metal Gear Solid ξεκίνησε να δημιουργεί εκ νέου το πρώτο κεφάλαιο της σειράς μέσα στο Dreams. Παρόλο που δεν έχει τελειώσει ακόμη το project, δημοσίευσε ένα βίντεο με την θρυλική αρχική περιοχή του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο project έχει ακόμη πολύ δουλειά και ο Parker υπόσχεται να δείξει πάλι σύντομα νέες πληροφορίες για το εν λόγω παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον Bear να εξηγεί για ορισμένα ζητήματα, όπως τους περιορισμούς που έχει αντιμετωπίσει από το Dreams.