Death Stranding: Ετοιμαστείτε γιατί μάλλον έρχεται νέο trailer πολύ σύντομα!

Το teaser του Kojima που άναψε φωτιές
30 Απριλίου 2019 16:15
Death Stranding: Ετοιμαστείτε γιατί μάλλον έρχεται νέο trailer πολύ σύντομα!

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες ο Hideo Kojima και ο Norman Reedus παρευρέθηκαν στο Tribeca Film Festival 2019, όπου μίλησαν για το απίστευτα αναμενόμενο Death Stranding. Στο πλαίσιο αυτό ο Kojima τόνισε πως ενδέχεται να δούμε περισσότερα από το Death Stranding σε ένα μήνα περίπου, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Τώρα, ο Kojima ήρθε να βάλει φωτιά στην gaming κοινότητα. Συγκεκριμένα, ο πανέξυπνος Ιάπωνας δημιουργός ανάρτησε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, στην οποία βλέπουμε δύο οθόνες να τρέχουν λογισμικό για βίντεο μοντάζ και πιο συγκεκριμένα στη μια να φιγουράρει το λογότυπο του Death Stranding. Όπως φαίνεται ο Kojima εργάζεται εντατικά πάνω στο νέο trailer του παιχνιδιού και πρέπει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν, πριν την δημοσίευση νέων trailers, ο Kojima είχε αναρτήσει παρόμοιες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ξανά πως ο Kojima στο Tribeca Film Festival ανέφερε πως ίσως δούμε κάτι σε ένα μήνα περίπου. Συμπωματικά η E3 2019 θα ανοίξει τις πύλες της σε 41 μέρες από τώρα, δηλαδή σε ένα μήνα περίπου. Είναι πιθανό πως η Sony ετοιμάζει κάποια State of Play παρουσίαση για να κάνει το ντεμπούτο της πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Από την άλλη, ίσως η εταιρία επιφυλάσσει στο άμεσο μέλλον κάποια μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με το project του Kojima, ακόμα και αν το PlayStation δεν έχει φέτος κάποια προγραμματισμένη παρουσίαση στην E3.